Resource efficiency optimisation of second class vegetables via biorefinery solutions to improve sustainability in the agrifood chain and climate change resilience : the European project “DEMETER” - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2022

Resource efficiency optimisation of second class vegetables via biorefinery solutions to improve sustainability in the agrifood chain and climate change resilience : the European project “DEMETER”

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Poster DEMETER CARLIN 17 08 2022 Session 17 - V2.pdf (345.58 Ko) Télécharger le fichier
Origine Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-03752079 , version 1 (16-08-2022)

Identifiants

  • HAL Id : hal-03752079 , version 1

Citer

Wouter Tack, Dimitri van de Voorde, Marc Lahaye, Meline Calatraba, Frédéric Carlin, et al.. Resource efficiency optimisation of second class vegetables via biorefinery solutions to improve sustainability in the agrifood chain and climate change resilience : the European project “DEMETER”. International Horticultural Congress (IHC), Aug 2022, Angers, France. 2022. ⟨hal-03752079⟩
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