Influence of strain and stocking density on performances and meat quality of broilers reared with enrichments and natural light - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2022

Influence of strain and stocking density on performances and meat quality of broilers reared with enrichments and natural light

Bertrand Méda
Cécile Berri
Thierry Bordeau
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1150558
Emilie Raynaud
Jérémy Bernard
Laura Warin
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1074439
Isabelle Bouvarel
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 873493
Elisabeth Le Bihan-Duval
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-03752633 , version 1 (17-08-2022)

Identifiants

  • HAL Id : hal-03752633 , version 1

Citer

Bertrand Méda, Maryse Guinebretière, Cécile Berri, Sandrine Mignon-Grasteau, Jean-Philippe Moysan, et al.. Influence of strain and stocking density on performances and meat quality of broilers reared with enrichments and natural light. 26. World's Poultry Congress, Aug 2022, Paris, France. pp.60, 2022. ⟨hal-03752633⟩
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