Quality attributes of pork and processed products from fat breeds -Examples of local french breeds - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Cours Année : 2023

Quality attributes of pork and processed products from fat breeds -Examples of local french breeds

Fichier principal
Vignette du fichier
B LEBRET_U Guelph_2023 03 30_Title.pdf (668.98 Ko) Télécharger le fichier
B LEBRET_U Guelph_2023 03 30_Title (1).pdf (668.98 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-04101381 , version 1 (19-05-2023)
hal-04101381 , version 2 (19-12-2023)

Licence

Copyright (Tous droits réservés)

Identifiants

  • HAL Id : hal-04101381 , version 2

Citer

Bénédicte Lebret. Quality attributes of pork and processed products from fat breeds -Examples of local french breeds. Master. University of Guelph, Ontario, Canada. 2023, pp.31. ⟨hal-04101381v2⟩

Collections

PEGASE INRAE PHASE
9 Consultations
9 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More