The nutrition of dairy ruminants: a lever for increasing their milk quality and decreasing their methane emissions? - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2019

The nutrition of dairy ruminants: a lever for increasing their milk quality and decreasing their methane emissions?

Fichier principal
Vignette du fichier
2019_Ferlay_et_al_ESVCN.pdf (384.6 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-04220206 , version 1 (27-09-2023)

Identifiants

  • HAL Id : hal-04220206 , version 1

Citer

Anne Ferlay, Cécile Martin, Adeline Bougouin, Maguy Eugène. The nutrition of dairy ruminants: a lever for increasing their milk quality and decreasing their methane emissions?. 23th Congress of the European Society of Veterinary and Comparative Nutrition, University of Torino - Animal nutrition unit Dept of Veterinary Sciences, Sep 2019, Turin, Italy. ⟨hal-04220206⟩
19 Consultations
6 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More