Discrimination of meat sensory quality and composition of beef by using rapid evaporative ionisation mass Spectrometry
Jingjing Liu
(1, 2)
,
Birse Nick
(3)
,
Carlos Alvarez
(2)
,
Isabelle Legrand
(4)
,
Marie-Pierre Ellies-Oury
(1, 5)
,
Sophie Prache
(1)
,
Rod Polkinghorne
(6)
,
Nigel D Scollan
(7)
Jingjing Liu
Connectez-vous pour contacter l'auteur
- Fonction : Auteur correspondant
- PersonId : 1106460
Connectez-vous pour contacter l'auteur
Marie-Pierre Ellies-Oury
- Fonction : Auteur
- PersonId : 743030
- IdHAL : marie-pierre-ellies-oury
- ORCID : 0000-0002-5776-7566
- IdRef : 103618635
Sophie Prache
- Fonction : Auteur
- PersonId : 743242
- IdHAL : sophie-prache
- ORCID : 0000-0003-1660-5058
- IdRef : 223838306