Discrimination of meat sensory quality and composition of beef by using rapid evaporative ionisation mass Spectrometry - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2023

Discrimination of meat sensory quality and composition of beef by using rapid evaporative ionisation mass Spectrometry

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-04329784 , version 1 (07-12-2023)

Identifiants

  • HAL Id : hal-04329784 , version 1

Citer

Jingjing Liu, Birse Nick, Carlos Alvarez, Isabelle Legrand, Marie-Pierre Ellies-Oury, et al.. Discrimination of meat sensory quality and composition of beef by using rapid evaporative ionisation mass Spectrometry. 69. International Congress of Meat Science and Technology, Université de Padova, Aug 2023, Padova, Italy. pp.76-77. ⟨hal-04329784⟩

Collections

INRAE UMRH PHASE
7 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More