Toward the prediction of the PSE-like muscle defect in cooked hams - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2020

Toward the prediction of the PSE-like muscle defect in cooked hams

Laëtitia Théron
Thierry Sayd
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1147021
C. Chambon
Antoine Vautier
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1019780
Claude De-Oliveira-Ferreira
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1207303
Laurent Aubry
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1117800
Annie Vénien
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1207556
Thierry Astruc
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1204179
Vincenza Ferraro
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-04620363 , version 1 (21-06-2024)

Identifiants

  • HAL Id : hal-04620363 , version 1

Citer

Laëtitia Théron, Thierry Sayd, C. Chambon, Antoine Vautier, Claude De-Oliveira-Ferreira, et al.. Toward the prediction of the PSE-like muscle defect in cooked hams. International Congress of Meat Science and Technology (Icomst), Feb 2020, Floride, United States. ⟨hal-04620363⟩
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