Unravelling the influence of composition and heat treatment on physico-chemical and functional properties of dairy protein powders - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2024

Unravelling the influence of composition and heat treatment on physico-chemical and functional properties of dairy protein powders

Fichier principal
Vignette du fichier
STP_2024_LEE.pdf (1.39 Mo) Télécharger le fichier
Origine Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
Licence

Dates et versions

hal-04650826 , version 1 (17-07-2024)

Licence

Identifiants

  • HAL Id : hal-04650826 , version 1

Citer

Jeehyun Lee, Luisa Azevedo Scudeller, François Martin, Arnaud Paul, Anne Moreau, et al.. Unravelling the influence of composition and heat treatment on physico-chemical and functional properties of dairy protein powders. 13ème Colloque Sciences et Technologies des Poudres STP2024, Les laboratoires montpelliérains QualiSud, IATE, LMGC, ICGM et C2MA de l’Ecole Mines-Telecom d’Alès, Jun 2024, Montpellier, France. ⟨hal-04650826⟩
27 Consultations
6 Téléchargements

Partager

Gmail Mastodon Facebook X LinkedIn More