HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Theses

Les CLA de la viande bovine : Caractérisation et modulation de leur teneur en fonction des facteurs d'élevage, métabolisme cellulaire et propriétés anticancéreuses

Document type :
Theses
Complete list of metadata

Cited literature [699 references]  Display  Hide  Download

https://hal.inrae.fr/tel-02833451
Contributor : Migration Prodinra Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Sunday, June 7, 2020 - 8:09:08 AM
Last modification on : Thursday, August 5, 2021 - 3:40:53 AM

File

De La Torre.thèse_1.pdf
Files produced by the author(s)

Identifiers

  • HAL Id : tel-02833451, version 1
  • PRODINRA : 18762

Collections

Citation

Anne de la Torre Capitan. Les CLA de la viande bovine : Caractérisation et modulation de leur teneur en fonction des facteurs d'élevage, métabolisme cellulaire et propriétés anticancéreuses. Sciences du Vivant [q-bio]. Université d'Auvergne - Clermont-Ferrand I, 2005. Français. ⟨tel-02833451⟩

Share

Metrics

Record views

12

Files downloads

78