HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Directions of work or proceedings

Vers une alimentation saine et durable ? : Dossier de "Ressources", la revue INRAE

Résumé : La population mondiale croît et, avec elle, les besoins en ressources agricoles et alimentaires, ainsi que les impacts sur l'environnement. Pour faire face à ces enjeux, la recherche se mobilise et construit avec ses partenaires des solutions concrètes, notamment pour faciliter l'adoption de régimes à la fois sains et durables.
Document type :
Directions of work or proceedings
Complete list of metadata

https://hal.inrae.fr/hal-03449229
Contributor : Vincent Rappeneau Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Thursday, November 25, 2021 - 3:35:07 PM
Last modification on : Monday, May 23, 2022 - 2:38:02 PM
Long-term archiving on: : Saturday, February 26, 2022 - 9:22:27 PM

File

RESSOURCES_revue_INRAE_1 - Dos...
Publisher files allowed on an open archive

Identifiers

  • HAL Id : hal-03449229, version 1

Relations

Citation

Anaïs Bozino, Elodie Régnier, Louis-Georges Soler, Alban Thomas. Vers une alimentation saine et durable ? : Dossier de "Ressources", la revue INRAE. pp.10-39, 2021. ⟨hal-03449229⟩

Share

Metrics

Record views

159

Files downloads

149