Apricot processing suitability linked to its macronutrient composition: a part of DeshyFruit project - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2020

Apricot processing suitability linked to its macronutrient composition: a part of DeshyFruit project

Fichier principal
Vignette du fichier
P1-11_GOUBLE_Barbara_FVP2020.pdf (1013.67 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-03600777 , version 1 (07-03-2022)

Identifiants

  • HAL Id : hal-03600777 , version 1

Citer

Barbara Gouble, Patrice Reling, Adrien Servent, Pierre Brat, Véronique Vidal, et al.. Apricot processing suitability linked to its macronutrient composition: a part of DeshyFruit project. Third Symposium on Fruit and Vegetable Processing, Nov 2020, Avignon, France. 1p. ⟨hal-03600777⟩
27 Consultations
12 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More