Mycotoxins throughout the life cycle of a wheat grain. A case study of organic farming with on-farm storage and processing - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2022

Mycotoxins throughout the life cycle of a wheat grain. A case study of organic farming with on-farm storage and processing

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Abstract Mycotoxin Workshop 2022_104-V2.pdf (106.85 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-03727947 , version 1 (19-07-2022)

Identifiants

  • HAL Id : hal-03727947 , version 1

Citer

Camille Vindras-Fouillet, Marie-Hélène Robin, François Brionnet, Frédéric Bigey, Delphine Sicard, et al.. Mycotoxins throughout the life cycle of a wheat grain. A case study of organic farming with on-farm storage and processing. 43rd Mycotoxin Workshop, May 2022, Toulouse, France. ⟨hal-03727947⟩
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