Modeling the Impact of a Microbial Consortium of Soft Cheeses on the Growth of L. monocytogenes and E. coli O157:H7 - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2022

Modeling the Impact of a Microbial Consortium of Soft Cheeses on the Growth of L. monocytogenes and E. coli O157:H7

Catherine Denis
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 888499
A. Hanin
  • Fonction : Auteur
M. Lefevre
  • Fonction : Auteur
Laurent Guillier
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-03735756 , version 1 (21-07-2022)

Identifiants

  • HAL Id : hal-03735756 , version 1

Citer

Catherine Denis, A. Hanin, M. Lefevre, Mickaël Desvaux, Laurent Guillier. Modeling the Impact of a Microbial Consortium of Soft Cheeses on the Growth of L. monocytogenes and E. coli O157:H7. International Association for Food Protection - European Symposium, May 2022, Munich, Germany. ⟨hal-03735756⟩
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