Modulation of the positive association between red and processed meat consumption and cancer risk by anxiety in the nutrinet-sante cohort
Marie Beslay
(1)
,
Bernard Srour
(2)
,
Mélanie Deschasaux
(2)
,
Edwin Fouche
(1)
,
Nathalie Naud
(3, 1)
,
Valerie Bacquie
(4)
,
Francoise Gueraud
(1)
,
Valentina Andreeva
(2)
,
Serge Hercberg
(2, 5)
,
Paule Latino-Martel
(2, 6)
,
Vassilia Theodorou
(7)
,
Fabrice Pierre
(1)
,
Mathilde Touvier
(2)
1
ToxAlim-PPCA -
Prévention et promotion de la cancérogénèse par les aliments
2 EREN [CRESS - U1153 / UMR_A 1125] - Nutritional Epidemiology Research Team | Equipe de Recherche en Epidémiologie Nutritionnelle
3 Xénobiotiques
4 ToxAlim - ToxAlim
5 Département de Santé Publique [Avicenne]
6 Réseau National Alimentation Cancer Recherche (réseau NACRe)
7 ToxAlim-NGN - Neuro-Gastroentérologie & Nutrition
2 EREN [CRESS - U1153 / UMR_A 1125] - Nutritional Epidemiology Research Team | Equipe de Recherche en Epidémiologie Nutritionnelle
3 Xénobiotiques
4 ToxAlim - ToxAlim
5 Département de Santé Publique [Avicenne]
6 Réseau National Alimentation Cancer Recherche (réseau NACRe)
7 ToxAlim-NGN - Neuro-Gastroentérologie & Nutrition
Bernard Srour
- Function : Author
- PersonId : 1284322
- IdHAL : bsrour
- ORCID : 0000-0002-1277-3380
Francoise Gueraud
- Function : Author
- PersonId : 736210
- IdHAL : francoise-gueraud
- ORCID : 0000-0001-5455-1244
- IdRef : 088015912