Protein pattern changes in post-mortem goat semitendinosus muscle: a clustering analysis to reveal the unknowns in muscle to meat conversion - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2023

Protein pattern changes in post-mortem goat semitendinosus muscle: a clustering analysis to reveal the unknowns in muscle to meat conversion

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Lamri et al. 2023_ICoMST2023_Proceedings.pdf (709.18 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
Licence : CC BY - Paternité

Dates et versions

hal-04185886 , version 1 (23-08-2023)

Licence

Paternité

Identifiants

  • HAL Id : hal-04185886 , version 1

Citer

Melisa Lamri, Antonella Della Malva, Djamel Djenane, Marzia Albenzio, Mohammed Gagaoua. Protein pattern changes in post-mortem goat semitendinosus muscle: a clustering analysis to reveal the unknowns in muscle to meat conversion. Antonella Dalle Zotte; Alberto Brugiapaglia; Marco Cullere. 69. International Congress of Meat Science and Technology (Icomst), Aug 2023, Padova, Italy. , pp.231-232, 2023, Proceedings of the 69th international congress of meat science and technology : from tradition to green innovation. ⟨hal-04185886⟩

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