Shotgun proteomics and chemometrics to discriminate normal and dark-cutting beef muscles - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2023

Shotgun proteomics and chemometrics to discriminate normal and dark-cutting beef muscles

Fichier principal
Vignette du fichier
Patinho et al. 2023_2_ICoMST2023_Proceedings.pdf (576.72 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
Licence : CC BY - Paternité

Dates et versions

hal-04185905 , version 1 (23-08-2023)

Licence

Paternité

Identifiants

  • HAL Id : hal-04185905 , version 1

Citer

Iliani Patinho, Daniel Silva Antonelo, Eduardo F. Delgado, Julio C.C. Balieiro, Laura Alessandroni, et al.. Shotgun proteomics and chemometrics to discriminate normal and dark-cutting beef muscles. Antonella Dalle Zotte; Alberto Brugiapaglia; Marco Cullere. 69. International Congress of Meat Science and Technology (Icomst), Aug 2023, Padova, Italy. , pp.255-256, 2023, Proceedings of the 69th international congress of meat science and technology : from tradition to green innovation. ⟨hal-04185905⟩

Collections

PEGASE INRAE PHASE
15 Consultations
3 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More