Towards environmental labelling of food products in France - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2022

Towards environmental labelling of food products in France

Louis-Georges Soler
Sylvain Pellerin
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1206153
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LCAfood2022_abstract_environmental_labelling_oral11-02 v2.pdf (263.66 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-04218649 , version 1 (26-09-2023)

Identifiants

  • HAL Id : hal-04218649 , version 1

Citer

Arnaud Hélias, Hayo van Der Werf, Louis-Georges Soler, Franck Aggeri, Jean-Yves Dourmad, et al.. Towards environmental labelling of food products in France. Vazquez-Rowe, l.; Kahhat, R.; Munoz-Sovero, E. 13. International Conference on Life Cycle Assessment of Food 2022 (LCA Foods 2022), Oct 2022, Lima, Peru. , pp.782-784, 2022, Proceedings of the 13th International Conference on Life Cycle Assessment of Food (LCA Foods 2022). The role of emerging economies in global food security. ⟨hal-04218649⟩
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