Detection of bitterness in Faba Beans (Vicia faba L. Minor) is mediated by the activation of bitter taste receptors (TAS2RS) - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Chemical Senses Année : 2023

Detection of bitterness in Faba Beans (Vicia faba L. Minor) is mediated by the activation of bitter taste receptors (TAS2RS)

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-04475166 , version 1 (23-02-2024)

Identifiants

  • HAL Id : hal-04475166 , version 1
  • WOS : 001110800400069

Citer

Adeline Karolkowski, Christine Belloir, Géraldine Lucchi, Christophe Martin, Emilie Bouzidi, et al.. Detection of bitterness in Faba Beans (Vicia faba L. Minor) is mediated by the activation of bitter taste receptors (TAS2RS). Chemical Senses, 2023, 48, pp.bjad041.06. ⟨hal-04475166⟩
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