How can French agriculture contribute to reducing greenhouse gas emissions? Abatement potential and cost of ten technical measures - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Rapport (Rapport Technique) Année : 2013

How can French agriculture contribute to reducing greenhouse gas emissions? Abatement potential and cost of ten technical measures

Sylvain Pellerin
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1203893
Laure Bamière
Caroline Colnenne-David
Stéphane de Cara
Nathalie Delame
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1203895
Marie-Helene Jeuffroy
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1203672
Katja Klumpp
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1203897
Isabelle Savini
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1203898
Lenaïc Pardon
  • Fonction : Auteur
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How can French agriculture contribute to reducing greenhouse gas emissions Abatement potential and cost of ten technical measures. Synopsis of the study report_1.pdf (4.08 Mo) Télécharger le fichier
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Identifiants

  • HAL Id : hal-02809908 , version 1
  • PRODINRA : 424622

Citer

Sylvain Pellerin, Laure Bamière, Denis Angers, Fabrice Béline, Marc Benoit, et al.. How can French agriculture contribute to reducing greenhouse gas emissions? Abatement potential and cost of ten technical measures. [Technical Report] 2013. ⟨hal-02809908⟩
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