Rapport (Rapport Technique) Année : 2013

How can French agriculture contribute to reducing greenhouse gas emissions? Abatement potential and cost of ten technical measures

Sylvain Pellerin
Laure Bamière
Caroline Colnenne-David
Stéphane de Cara
Nathalie Delame
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1203895
Marie-Helene Jeuffroy
Isabelle Savini
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1203898
Lenaïc Pardon
  • Fonction : Auteur
Fichier principal
Vignette du fichier
How can French agriculture contribute to reducing greenhouse gas emissions Abatement potential and cost of ten technical measures. Synopsis of the study report_1.pdf (4.08 Mo) Télécharger le fichier
Origine Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02809908 , version 1 (06-06-2020)

Licence

Identifiants

  • HAL Id : hal-02809908 , version 1
  • PRODINRA : 424622

Citer

Sylvain Pellerin, Laure Bamière, Denis Angers, Fabrice Béline, Marc Benoit, et al.. How can French agriculture contribute to reducing greenhouse gas emissions? Abatement potential and cost of ten technical measures. [Technical Report] 2013. ⟨hal-02809908⟩
224 Consultations
545 Téléchargements

Partager

More