Breeding factors of dairy cows and milk lipolysis and consequences of milk lipolysis on semi-hard cheese and fresh cream - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2023

Breeding factors of dairy cows and milk lipolysis and consequences of milk lipolysis on semi-hard cheese and fresh cream

Fichier principal
Vignette du fichier
ADSAmeeting2023Ottawa-Hurtaud-V2.pdf (3.77 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-04150132 , version 1 (04-07-2023)

Licence

Paternité - Pas d'utilisation commerciale - Pas de modification

Identifiants

  • HAL Id : hal-04150132 , version 1

Citer

Catherine Hurtaud, Laurence Bernard, Anne Thierry, Gilles Garric, Marielle Harel-Oger, et al.. Breeding factors of dairy cows and milk lipolysis and consequences of milk lipolysis on semi-hard cheese and fresh cream. ADSA annual meeting 2023, American dairy science Association, Jun 2023, Ottawa, Canada. pp.145-146. ⟨hal-04150132⟩
23 Consultations
6 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More