CHARACTERIZATION OF WATER STATE AND REPARTITION DURING DRYING PROCESS OF TOMATO WITH SINGLE SIDED NUCLEAR MAGNETIC RESONANCE - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Poster De Conférence Année : 2024

CHARACTERIZATION OF WATER STATE AND REPARTITION DURING DRYING PROCESS OF TOMATO WITH SINGLE SIDED NUCLEAR MAGNETIC RESONANCE

Fichier principal
Vignette du fichier
2024-Traore-poster tomatodrying-MRPM.pdf (620.07 Ko) Télécharger le fichier
2024-Traore-resume poster tomatodrying-MRPM.pdf (109.42 Ko) Télécharger le fichier
Origine Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-04683948 , version 1 (02-09-2024)

Identifiants

  • HAL Id : hal-04683948 , version 1

Citer

Amidou Traoré, Guilhem Pagès, Sylvie Clerjon, Alexandre Leca, Nadia Bertin, et al.. CHARACTERIZATION OF WATER STATE AND REPARTITION DURING DRYING PROCESS OF TOMATO WITH SINGLE SIDED NUCLEAR MAGNETIC RESONANCE. 16th Bienniel International Bologna Conference Magnetic Resonance In Porous Media, Aug 2024, Tromso, Norway. 2014. ⟨hal-04683948⟩
44 Consultations
13 Téléchargements

Partager

More